Duminică turdenii votează experiența!

Duminică votăm Cristina Burciu, Duminică turdenii votează experiența!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Duminică 6 decembrie sunt alegerile parlamentare. Turda o are în Camera Deputaților pe doamna Cristina Burciu. Aceasta se află pe locul 4 al listei de candidați pentru noul mandat ( poziția 5 pe buletinul de vot).

După ce la alegerile locale turdenii au arătat că pentru ei contează experiența și continuitatea. Se pare că același trend se menține și pentru Parlament.

Cu o experiență de invidiat și cu activitate serioasă în Parlament, este într-adevăr unul dintre cei mai buni candidați. Raportul de activitate al doamnei deputat pare să întărească convingerea majorității cum că tendința in oraș este de a acorda votul unor oameni cu experiență.

Cristina Burciu, deputat PNL

ℹ️ Raport de activitate 2016-2020
✅ În 4 ani de mandat am inițiat 81 de propuneri legislative din care 35 au fost promulgate legi de către Președintele României, am depus 140 de întrebări și interpelări către instituțiile statului, am avut un număr de 80 luări de cuvânt în plenul Parlamentului la 77 puncte din sumarele a 76 ședințe și 60 de declarații politice depuse în scris.
➡️ Activitatea mea poate fi regăsită accesând acest link: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=56&cam=2&leg=2016&pag=1
DeputatdeCluj
PartidulNaţionalLiberal

Sursa foto Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu