Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.Vezi cand !

Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.

Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului., Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.Vezi cand !, Stiri Turda - MinaDeStiriCasa de Cultură a Municipiului Timișoara ne invită să sărbătorim Dragobetele cu un concert de mai mare dragul.

Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului., Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.Vezi cand !, Stiri Turda - MinaDeStiri Violoncelistul Răzvan Suma și poetul Constantin Romulus Preda ne însoțesc într-o călătorie lirică, cu plecare din Sala Lira.

Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului., Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.Vezi cand !, Stiri Turda - MinaDeStiri În 24 februarie, de la ora 18:00, ne întâlnim la un eveniment-sărbătoare.

Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului., Dragobete la Timisoara-gazda evenimentului va fi Casa de Cultura a Municipiului.Vezi cand !, Stiri Turda - MinaDeStiriBiletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură,, pe str. Miron Costin nr. 2. Prețul unui bilet: 20 de lei.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu