Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriOnoare și respect pentru pompierii români!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriAstăzi este Ziua Pompierilor din România, prilejul perfect pentru a ne exprima recunoștința față de cei care practică una dintre cele mai nobile meserii de pe pământ – salvarea vieților nevinovate!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriFie că execută misiuni în România sau acționează pe teritoriul statelor partenere, pompierii români se evidențiază prin curaj, devotament și mai ales empatie.

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriDe ziua lor, le transmit – în numele cetățenilor Municipiului Câmpia Turzii – toată stima și admirația noastră. Pentru fiecare incendiu stins, fiecare intervenție, toate viețile și bunurile salvate – VĂ MULȚUMIM!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, doresc să îmi exprim aprecierea față de toți pompierii SVSU Câmpia Turzii! Oameni curajoși, puternici și disciplinați care, întotdeauna, au constituit prima linie la intervențiile din oraș și zonele limitrofe!

Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Dorin Nicolae Lojigan-Onoare și respect pentru pompierii români!, Stiri Turda - MinaDeStiriLa Mulți Ani, tuturor pompierilor din România!

Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu