Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale.

Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale.

Dorin Lojigan,primarul Municipiului Campia Turzii :

,,Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriMulțumim, domnule doctor, Sergiu Pătcaș!

Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriUneori, în viață, nu există „bună ziua” fără „la revedere”. Am fost foarte entuziasmat atunci când domnul manager, Adrian Antal, l-a cooptat pe domnul Sergiu Pătcaș în echipa medicală a Spitalului „Dr. Cornel Igna”.

Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriAcum, însă, domnul doctor a decis să-și continue cariera înt-una dintre cele mai prestigioase rețele private de sănătate.

Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn anii petrecuți la Câmpia Turzii, domnul doctor a dat dovadă de omenie, profesionalism și implicare, atât pentru pacientele din Câmpia Turzii, cât și pentru cele din zonele limitrofe. Aceste calități l-au propulsat în topul celor mai apreciați medici din România.

Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn numele comunității din Câmpia Turzii, i-am mulțumit pentru sutele de copii aduși pe lume în condiții sigure și pentru faptul că s-a străduit să găsească soluții chiar și pentru cele mai dificile patologii.

Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Campia Turzii-Dorin Lojigan ii multumeste doctorului Sergiu Patcas pentru profesionalism si implicare pentru pacientele sale., Stiri Turda - MinaDeStiriSunt recunoscător pentru aportul adus la creșterea gradului de calitare al serviciilor medicale livrate și îl aștept, cu drag, oricând, în a doua lui casă – Câmpia Turzii.,,

Foto : facebook.com/sergiu.patcas.35

Distribuie pe:

Lasă un comentariu