Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului.

Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului.

Echipele de la Domeniul Public au fost în teren încă de la primele ore ale nopții pentru a realiza deszăpezirea străzilor din municipiu.

Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului., Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn prima fază s-a intervenit cu prioritate pe toate arterele principale.

Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului., Domeniul Public Turda la datorie-inca din noaptea trecuta echipele institutiei au actionat pentru degajarea arterelor municipiului., Stiri Turda - MinaDeStiriTrei autospeciale au lucrat neîntrerupt toată noaptea pentru a gestiona eficient situația.

S-au utilizat 70 de tone de sare în procesul de deszăpezire.

Ieri, s-a continuat intervenția pe arterele secundare pentru a asigura o acoperire completă și pentru a menține condițiile de circulație cât mai sigure.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu