Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriReabilităm Municipiul Câmpia Turzii cu utilaje noi

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriCifrele economice excelente ale SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA reies inclusiv din achizițiile realizate de societate.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriDin profitul realizat în anul 2022, operatorul local a achiziționat un compactor Shantui SRD 10 cu două tambururi.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriUtilajul dezvoltă o putere de 96 kW și 2200 RPM, fiind o excelentă resursă tehnică în lucrările de asfaltare și nivelare a straturilor de fundație a străzilor din Municipiul Câmpia Turzii.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn ultimul an, SC DPCT SA a achiziționat mai multe utilaje noi, foarte utile în lucrările de asfaltare și marcare a străzilor.

Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Domeniul Public Campia Turzii in plin proces de reabilitare economica achizitioneaza utilaje noi., Stiri Turda - MinaDeStiriÎl felicit pe domnul Teofil Rusu pentru excelenta organizare strategică și managerială de care dă dovadă în conducerea societății. Prin munca și viziunea sa a transformat societatea din una în insolvență într-una performantă. Capacitatea de lucru a sporit constant, au fost abordate lucrări noi, atăt în sistem public cât și privat, iar asta se traduce prin investițiile realizate! – Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu