Dezamăgire din partea candidaților noi în județul Cluj!

Candidați cu grave tente de amatorism la Cluj, Dezamăgire din partea candidaților noi în județul Cluj!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Se apropie alegerile parlamentare și după o campanie electorală diferită față de ce se făcea în trecut s-au adunat multe gafe și dezamăgiri din partea noilor candidați.

Din partea USRPLUS vin probabil cele mai elocvente exemple. Avocata Oana Murariu fiind încurcată în naveta Cluj-Turda de podul care se află la ieșirea către Alba Iulia.

Candidați cu grave tente de amatorism la Cluj, Dezamăgire din partea candidaților noi în județul Cluj!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Tot de la USRPLUS candidatul pentru Senat,Cristian Bordei, a fost ridiculizat de fostul angajator.

Stefan Godola

„O mare dezamăgire USR-PLUS! Sunteţi penibili! Am crezut că veţi propune oameni de caracter, de valoare! Dar aţi ales non-valori. De ce nu aţi cerut referinţe despre cei pe care i-aţi ales? Aţi votat… catastrofe pentru senatori! Dar nu îmi fac griji, veţi dispărea rapid pe votul vostru! Mare dezamăgire!”

„De ce să nu poţi da afară un angajat care nu corespunde? În plus, în timpul serviciului, acesta se uita la site-uri interzise minorilor. Ca sa fiu mai concis: era 80% din timp pe site-uri interzise minorilor. Şi pot proba aceste afirmaţii”

Totul culminând cu anunțul făcut de Nicușor Dan, fondatorul USR, care a declarat că votează PNL la alegerile parlamentare. Probabil fiind la rândul său dezamăgit de amatorismul candidaților USR.

Luând în considerare că USR a refuzat intrarea la guvernare într-un moment de criză al țării, spunând că nu e datoria USR să scoată România din criză, nu ar fi exclus ca românii să taxeze dur acest lucru la vot.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu