Deruta totala in Piata Centrala-comerciantii nu mai pot depune deseurile insa platesc in continuare SUPERCOM ului.

Deruta totala in Piata Centrala unde agentii economici nu mai pot depune deseurile insa platesc in continuare SUPERCOM ului.

Vezi si : minadestiri.ro/administratia-locala-turda-rezoneaza-cu-doleantele-supercom-ului-iar-comerciantii-din-piata-centrala-au-fost-anuntati-ca-nu-mai-pot-depozita-deseuri-la-locul-destinat-acestora

La inceputul lunii iulie , Administratia Locala a transmis comerciantilor din Piata Centrala ca , din data de 15 iulie 2022 nu mai au voie sa depoziteze deseurile la locul amenajat pentru aceasta.

Fara sa ofere alternative agentilor economici , Administratia Pietei Centrala a ingradit locul respectiv punand lacat , amenintand ca , cei ce vor incalca hotararea vor fi amendati.

Deruta totala in Piata Centrala unde agentii economici nu mai pot depune deseurile insa platesc in continuare SUPERCOM ului., Deruta totala in Piata Centrala-comerciantii nu mai pot depune deseurile insa platesc in continuare SUPERCOM ului., Stiri Turda - MinaDeStiri
Informare Administratia Locala.

Daca initial se credea ca ar fi o alta metoda prin care taxele catre SUPERCOM ar creste , sursele spun ca societatea de salubrutate nu a ajuns la un acord cu Administratia Pietelor Turda,

Ca de obicei , pana cand lucrurile se vor regla , cei care sufera sunt comerciantii care sunt nevoiti sa isi puna deseurile in masini si sa le arunce care pe unde pot.

Tot sursele spun ca SUPERCOM ar ridica deseurile din piata insa doar daca toti agentii ar semna un acord in acest sens mentionand ca pentru doar o parte a comerciantilor nu va executa ridicarea gunoaielor rezultate din activitatea comerciala.

Situatia este un paradox intrucat comerciantii au contracte cu SUPERCOM care incaseaza lunar pentru serviciile prestate insa este o enigma cum se va desfasura in Piata Centrala , incepand de vineri , activitatea firmei de salubritate.

Foto : facebook.com/augustincornel.oltean

Distribuie pe:

Lasă un comentariu