LIGA a 5 a-derby pentru podium intre Chimia Turda si Viitorul Transilvania pe terenul Ceramica din incinta Stadionului Municipal Turda.Vezi de la ce ora se joaca partida!

Derby pentru podium intre Chimia Turda si Viitorul Transilvania pe terenul Ceramica din incinta Stadionului Municipal Turda.

Liga a 5 a programeaza maine etapa cu numarul 17.

Vezi si : minadestiri.ro/chimia-turda-continua-galopul-de-sanatate-in-zona-campia-turzii-a-ligii-a-5-a

Duminica , de la orele 11.00 , terenul Ceramica va fi gazda unui derby local intre Chimia Turda si Viitorul Transilvania.

Partida va decide ocupanta locului 3 dupa etapa de maine si se anunta un joc pe viata si pe moarte intre doua echipe care sunt rivale sportiv inca de la infiintare.

Chimia Turda :

Duminica 22.05.2022 Adunarea Echipei Spartane ora 09.30 la stadion in vederea meciului cu AFC VIITORUL TRANSILVANIA !!!!!

Pe aceasta cale invitam cat mai multi IUBITORI de FOTBAL TURDEAN sa vada la lucru 2 echipe Turdene amatoare , de liga 5 cu Jucatori Turdeni Talentati !!!!!

Bafta ambelor echipe si HAI CHIMIA TURDA !!!!!

Chimia Turda vine dupa un parcurs de primavara perfect avand doar victorii pe linie in timp ce Viitorul Transilvania doreste sa isi conserve locul pe podium.

In tur , Viitorul Transilvania a dispus pe teren propriu de Chimia Turda cu scorul de 5-0 si este de asteptat ca , chimistii sa isi doreasca revansa.

Foto : facebook.com/pop.artimiecristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu