Deputatul de Constanta Dumitru Focsa-atac la adresa fiului lui Ion Ratiu.

Deputatul de Constanta Dumitru Focsa-atac la adresa fiului lui Ion Ratiu.

Nicolae Ratiu ,fiul taranistului Ion Ratiu, a luat atitudine cerand ca partidul AUR sa nu mai foloseasca imaginea tatalui sau.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/usr-plus-mai-rau-decat-psd/

Reactia deputatului Dumitru Focsa a fost acida comentariul sau pe facebook devenind virala.

Potrivit realitatea.net acesta ar fi scris :

Noaptea minţii! Face de râs familia Raţiu acest retardat!

Presedintele PNTCD Turda ,profesorul Alexandru Ignat ,a postat pe pagina sa de facebook urmatoarele cuvinte :

Noi, membrii Pntcd Turda ,(nu pavelescu)luam atitudine si protestam fata de modul cum este tratat, Nicolae Ratiu, fiul lui Ion Ratiu, de catre ,,neica nimeni”dintr-un anumit partid(ulet),fara ca cei care conduc acel partid(ulet )sa ia atitudine impotriva unor astfel de manifestari.

Nu se cade,ca oameni , care ar trebui sa devina repere pt noi, sa fie ,,atacati „de ,,unii” care nici nu stiu pe cine ataca.Societatea si institutii ale statului, trebuie sa ia masuri , ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.

Sa se stie, Nicolae Ratiu, a facut bine pt.noi, mai mult decat toti cei care sustin astfel de atacuri, la un loc.Alaturi de noi, cred ca sunt si alti membrii ai Pntcd, care respecta valorile pe care le-a consacrat Iuliu Maniu,Ion Mihalache, Coposu,Ion Ratiu.

Valorile partidului Pntcd sunt respectate si de Indrei Ratiu si Nicolae Ratiu , fii lui Ion Ratiu.Si sa stiti ca nu ne-a platit nimeni.Suntem oameni liberi.Sus Natia.

Citeste si :adevarul.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu