Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda.

Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda.

Revezi si : minadestiri.ro/dezinsectie-in-municipiul-turda

Primaria Turda :

,,Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn perioada 21 – 28 iulie are loc operațiunea de deparazitare spații verzi și arbori pe domeniul public al municipiului Turda.

Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriAcțiunea se desfășoară între orele 21:00 și 04:00, dar și pe parcursul zilei acolo unde sunt necesare intervenții suplimentare și are în vedere combaterea următorilor vectori: Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriDeparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriDeparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriomizi, căpușe, afide, cicade, țânțari.

Astfel se vor trata următoarele tipuri de suprafețe: cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, spații verzi precum și zonele cu vegetație densă din preajma blocurilor.

Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriLa efectuarea operațiunii de deparazitare se utilizează următoarele produse insecticide : Solfac Trio EC 140– substanța Piperonil butoxide 8%, Cipermetrină 5%, Praletrină 1%, produs avizat de Ministerul Sănătății- Comisia Națională a Produselor Biocide – Aviz nr. 5645BIO/18/12.24. Acest produs face parte din grupa principală 3, TP 18, în conformitate cu anexa V la Regulamentul (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea pe piață și utilizarea produselor biocide.

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de deparazitare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității. Astfel, facem un apel către toți cetățenii, asociațiile de locatari/proprietari, agenții economici și instituțiile de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de deparazitare a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți, subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Turda.

Actiunea de deparazitare este realizată de societatea DDD INSECTO SRL cu utilaje portabile și autopurtate.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numerele de telefon : Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Deparazitare spatii verzi si arbori in Municipiul Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri0726235850 și 0761614493.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu