Secretarul general al PNL cere demisia lui Ludovic Orban.

In contextul scandalului provocat de Rares Bogdan si secretarul general al PNL cere demisia lui Ludovic Orban.

Vezi si : https://minadestiri.ro/rares-bogdan-il-ataca-dur-pe-orban/

Se cere demisia lui Ludovic Orban.

Se pare ca ,in PNL , conflictul la nivel inalt este departe de a se dezamorsa .

Astfel,Robert Sighiartau,secretarul general al PNL se declara profund nemultumit de modul in care Orban a condus negocierile cu USRPLUS si UDMR pentru viitorul guvern.

Acesta spune că mulți colegi de partid sunt nemulțumiți că PNL a cedat ministere importante pentru dezvoltarea României.

Declaratia sa este transanta si este redata mai jos:

Din punctul meu de vedere, da ,Ludovic Orban trebuie sa plece. PNL a pierdut alegerile generale. Din păcate, n-am reușit să avem o discuție privind acestea alegeri și n-am făcut o analiză în BPN cu privire la ceea ce s-a întâmplat, pentru că, până la urmă, tot timpul poporul are dreptate, iar la alegerile generale PNL s-a clasat pe locul doi, după PSD.Au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban, cu privire la gestionarea pandemiei și nu numai, dar cel mai mult mă deranjează faptul că am fost puși de multe ori alături de PSD prin comportamentul pe care l-au avut unii colegi de-ai mei în guvernare și prin felul în care au fost promovați anumiți oameni în funcții publice.Oamenii nu au fost filtrați de o comisie de specialitate, cum zice statutul, nu au fost votați în BPN de colegii noștri. În ultimul an, partidul a fost condus discreționar de președintele partidului. La momentul acela am spus că nu e cazul să deschidem subiectul, pentru că aveam alegeri și din motive tactice am tăcut.Trebuie să discutăm în interiorul partidului și să alegem în cadrul congresului care va avea loc în iunie sau în toamnă o echipă care poate să ducă PNL pe primul loc și care să continue cu atuurile pe care PNL le are.Avem oameni performanți în administrațiile locale. Din păcate, din cauza negocierilor duse exclusiv de președintele Orban, am lăsat deoparte aceste atuuri și platforma de dezvoltare pe care o aveam cu privire la România.Am avut o discuție cu președintele Orban și i-am spus că negocierile nu sunt în favoarea PNL și că ceea ce se întâmplă în PNL nu e în regulă.La un moment dat, Ludovic Orban a vrut iar să-l retragă pe Florin Cîțu și am spus că nici din punct de vedere moral, uman și al strategiei partidului nu este în regulă ca Florin Cîțu să cedeze și să meargă iarăși domnul Orban, după ce și-a dat demisia și a pierdut alegerile. Domnul Orban nu a fost de acord ce i-am spus.Avem nevoie de o echipă care să negocieze pentru partid și nu pentru indivizi

Sa fie numarate zilele lui Ludovic Orban la conducerea PNL ?

Citeste si aici :https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica

Distribuie pe:

Lasă un comentariu