Degringoladă și habarnism în „opoziție” la Turda?

, Degringoladă și habarnism în „opoziție” la Turda?, Stiri Turda - MinaDeStiri

După ultima ședință ordinară a Consiliului local Turda se observă o oarecare urmă de degringoladă.

Primul și cel mai elocvent exemplu este dat de reprezentații PMP în consiliul local. Aceștia au avut mai multe amendamente pentru scăderea taxelor și impozitelor, însă s-au pierdut în detalii.

In primul rând este lipsa oricărei documentații care să demonstreze cum și cât este afectat bugetul local în urma acestor propuneri(consilierii care au votat pentru au votat fără să se intereseze de acest aspect). Acest lucru este evident în urma faptului că la Taxa pentru eliberarea/vizarea anuală pentru desfășurarea unor activități pentru o suprafață mai mare de 500 mp în timpul ședinței domnul Nap Adrian a propus modificarea 330 în loc de 200.

Opoziția a votat și acest aspect cu un pentru necondiționat. Atât propunerea aceasta cât și celelalte există în înregistrarea video a ședinței.

În cele din urmă un alt moment bizar a fost când grupul PMP l-au propus pe Ciortea Răzvan (PSD) în Comisia Locala de Ordine Publică a municipiului Turda. Însă domnul Ciortea nu a dorit! Se lasă astfel impresia de amatorism,grupul PMP ajunge să propună amendamente doar pentru a le propune?

Tenta oarecum electorală rezidă și din faptul că, pentru a știrbi din imaginea majorității PNL+UDMR, se propovăduiește mărirea taxelor și impozitelor, primarul Matei Cristian explicând însă cât se poate de limpede că acestea vor fi doar ajustate LEGAL cu indicele de inflație.

La final Matei Cristian a invitat din nou aleșii locali ca în CL să facă administrație nu…politică in scop electoral.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu