De ieri Turda a iesit oficial din scenariul rosu.

Primarul Cristian Matei scria ieri pe pagina oficiala de facebook ca de ieri Turda a iesit oficial din scenariul rosu incidenta scazand sub 3 la 1000 de locuitori.

Citeste aici https://minadestiri.ro/turda-in-scenariul-rosu/

Iata ce spune edilul orasului

𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 𝐚 𝐢𝐞𝐬̦𝐢𝐭 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐫𝐨𝐬̦𝐮! Ca urmare a scăderii incidenței sub 3 la mia de locuitori, Turda trece la scenariul galben, în baza Hotărârii CJSU Cluj nr. 1/10.01.2021 (valabilă începând cu data de 11.01.2021 ora 00.00 până la data ieșirii din vigoare a Hotărârii Guvernului nr. 1065/11.12.2020, respectiv data de 13.01.2021, ora 00.00), ceea ce înseamnă că:

– va fi permisă organizarea de spectacole sau concerte cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

– este permisă deschiderea localurilor de alimentație publică (restaurante, cafenele) în interior, însă la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor obligațiilor stabilite.

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

– nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

– activitatea sălilor de jocuri de noroc este permisă, dar tot fără a depăși 30% din capacitatea spațiului. Noua situație nu trebuie să ne faca să uităm de respectarea măsurilor, ci trebuie să continuăm să fim responsabili și să respectăm toate măsurile de prevenire pentru ca în viitor să nu mai ajungem în scenariul roșu. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că respectați măsurile impuse la nivel național.

Vezi si https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu