Daniel Buda vorbeste despre realizarile Turzii-Matei Cristian e campion la atragerea de fonduri europene.

Daniel Buda vorbeste despre realizarile Turzii-Matei Cristian e campion la atragerea de fonduri europene.

Dupa vizita lui Ludovic Orban la Turda si Campia Turzii europarlamentarul PNL Daniel Buda a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Cristian Matei.

Vorbind la superlativ despre realizarile Administratiei conduse de edilul Matei Cristian ,Daniel Buda a aratat pe pagina sa oficiala facebook.com/daniel.buda.oficial :

Administrația liberală din Turda, condusă de Cristian Matei, un model în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea municipiului!Alături de președintele Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, de Ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, de Ministrul Agriculturii, domnul Adrian Oros, de primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Matei, de viceprimarul Muncipiului Cluj-Napoca, domnul Dan Tarcea, dar și alături de colegi din PNL Cluj, am realizat o vizită pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru construirea Sălii Polivalente din Municipiul Turda.

Lucrările la această sală au debutat în septembrie 2020. Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă cu un etaj, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri. Valoarea contractului este de aproximativ 65 de milioane de lei, iar finanțarea este susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Prin construirea acestei săli, vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale.

Îl felicit pe primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Matei, și întreaga sa echipă pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării de proiecte în interesul comunității!

Primarul Matei Cristian si echipa sa au aratat ca la #TURDASEPOATE tar proiectele primarului se deruleaza in fiecare colt al urbei.

Citeste si aici : minadestiri.ro/vizita-lui-ludovic-orban-in-judet/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu