FOTBAL-Dan Petrescu ramane la Cluj si vrea un nou titlu cu CFR.

Patronul clujenilor , Nelutu Varga , a anuntat ca Dan Petrescu ramane la Cluj si vrea un nou titlu cu CFR.

Implicat 100% in proiectul campioanei , Dan Petrescu ,,hiberneaza,, la 10 puncte distanta de a doua clasata insa e nemultumit de injumatatirea punctelor la intrarea in play off.

Pe acelasi subiect :https://minadestiri.ro/cfr-cluj-presata-de-victoria-fcsb-ului/

Dorit la echipa nationala de catre Razvan Burleanu , Bursucul vrea sa continue la CFR Cluj cu care doreste inca un titlu.

Nelutu Varga a declarat :

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu.Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători.

Foto : gsp.ro

Noul presedinte al feroviarilor ,Cristi Balas , confirmat declaratia patronului celor de la CFR Cluj :

În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm și suntem fericiți. E un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt. Lucrăm în continuare, împreună cu Dan Petrescu, și suntem preocupați pentru a avea un sezon mai bun anul viitor, în special în cupele europene.

Primul meci din ianuarie 2022 , campioana il va juca cu FCSB, principala urmaritoare a clujenilor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu