CFR Cluj castiga cu Academica Clinceni-Dan Petrescu acuza injumatatirea punctelor in play off.

Chiar daca CFR Cluj a castigat cu Academica Clinceni , Dan Petrescu acuza injumatatirea punctelor in play off.

Campion 3 ani consecutiv , intre 2018-2020 , cu formatia clujeana , Bursucul da de pamant cu regulamentul disputarii ply off ului ligii a I a.

Cu rezultate sub asteptari in Europa , targetul lui Dan Petrescu ramane campionatul iar victoria de la Clinceni securizeaza avantajul fata de FCSB.

Reciteste si : https://minadestiri.ro/cfr-cluj-a-jucat-aseara-cu-randers/

Curtat de Razvan Burleanu pentru postul de selectioner la Romaniei ,Dan Petrescu a spus :

În continuare avem aceste reguli care ne omoară, depunctarea, înjumătățirea, ne iau golurile… ne batem ca idioții! Eu la Divizia B știu că nu se iau punctele.

Nu înțeleg! Poate vine un doctor docent, care a făcut aceste reguli, și îmi explică de ce la Divizia B rămân punctele și la Divizia A se iau punctele.

Nu înțeleg! Să ne lase punctele, am muncit pentru ele. Mergem în continuare pe play-off și play-out, ok, dar să ne lase punctele!

Asta e o crimă! Eu voi contesta mereu acest lucru.

Chiar daca feroviarii au inscris un gol controversat , clujenii s-au intors cu cele 3 puncte din deplasarea din aceasta etapa.

Foto : digi24.ro

In aceiasi etapa , aseara , FCSB castiga in fata UTA Arad cu scorul de 2-1 prin 2 goluri inscrise din doua penalty uri , ambele cel putin discutabile , distanta dintre CFR Cluj si bucuresteni ramanand de 8 puncte.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu