Scena politica da in clocot-Dacian Ciolos propus ca premier de catre Klaus Iohannis.

Propunerea lui Dacian Ciolos ca premier venita din partea presedintelui Klaus Iohannis arunca in clocot scena politica.

Revezi aici : https://minadestiri.ro/usr-nu-mai-da-cu-plus/

Partidele politice au primit sah din partea lui Iohannis care, dupa ce si-a manifestat indignarea pe actiunile USR/PLUS a considerat ca Dacian Ciolos este cel mai bun pentru pozitia de premier.

Pentru a ajunge prim ministru ,Dacian Ciolos va trebui sa faca o majoritate in Parlament ceea ce momentan nu e deloc usor.

Dupa anuntul Presedintelui Klaus Iohanis ,in spatele usilor inchise se vor duce negocieri dure :

Am avut astăzi consultări cu formaţiunile parlamentare, după ce Guvernul a fost demis prin moţiune de cenzură. În toate discuţiile am reiterat importanţa unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este extrem de important să se gestioneze bine situaţia pandemică.

Este foarte important să se gestioneze creşterea preţurilor la energie şi să se ia măsuri pentru ca celelalte preţuri să nu crească la un nivel insuportabil pentru populaţie.Este foarte important să beneficiem de sumele mari de care poate să dispună România prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.

De asemenea, am reiterat importanţa pregătirilor pentru perioada de iarnă şi am subliniat că acestea sunt chestiunile cu adevărat importante pentru români şi nu certurile politice între diferiţi actori.

Formaţiunile politice au venit cu diferite abordări, propuneri, aşa cum reprezentanţii acestor formaţiuni le-au prezentat şi opiniei publice.

Eu am reţinut una pe care o voi şi pune în practică: am decis să-l desemnez pentru poziţia de candidat la funcţia de prim-ministru pe Dacian Cioloş

Captura foto : https://zcj.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu