Nelu Tataru-daca statul ofera vaccinul gratuit atunci testele sa se faca pe banii angajatilor.Vaccinul este platit din banii contribuabililor!

Nelu Tataru spune ca PNL s-a abtinut de la a vota amendamentul PSD cu privire la certificatul verde obligatoriu la locul de munca , argumentand ca , daca statul ofera vaccinul gratuit atunci testele trebuie sa se faca pe banii angajatilor.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/comisia-juridica-a-aprobat-obligativitatea-certificatului-verde/

Deputatii PNL considera ca vaccinul este dat GRATUIT de catre stat omitand sa spuna ca dozele de imunizare se CUMPARA din banii publici de la producatorii de vaccinuri.

Avand in vedere ca OMS recomanda testarea masiva a populatiei in paralel cu vaccinarea si respectarea masurilor sanitare este cel putin ciudata pozitia guvernului interimar de a ignora recomandarile acestei entitati mondiale.

Specialistii considera ca o campanie GRATUITA de vaccinare coroborata cu o campanie justificat GRATUITA de testare , ar fi de preferat unor restrictii doar asupra unei categorii a populatiei.

Intrebarea care framanta populatia este de ce vaccinul este oferit gratuit si testarea se face pe bani avand in vedere recomandarea OMS vis a vis de testare?

Revezi aici : https://stiriturda.net/obligativitatea-certificatului-verde-la-locul-de-munca/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu