Cupa Romaniei Betano-debut cu dreptul in grupa B pentru CFR Cluj.FC Alexandria nu a rezistat in fata multiplei campioane a Romaniei.

Cupa Romaniei Betano-debut cu dreptul in grupa B pentru CFR Cluj.

FC Alexandria nu a rezistat in fata multiplei campioane a Romaniei care a dispus de divizionara B pe terenul acesteia cu scorul de 3-1(1-1).

Clujenii au inceput furibund jocul iar Fica a deschis scorul chiar in minutul 3 facand 1-0 pentru feroviari.

A urmat un joc sters cu posesie a clujenilor care insa au fost egalati dintr-un penalty la un hent ciudat facut in careu de Mogos iar gazdele au incris prin Mihai Stancu in minutul 35.

A fost doar un foc de paie pentru ca pana la pauza elevii lui Mandorlini au mai punctat odata prin Muhar care a inscris cu un sut spectaculos din unghi si din afara careului de 16m.

Feroviarii si-au securizat victorie chiar din minutul 46 cand a inscris si Camorra,scorul de 3-1 ramanand pe tabela pana la finalului jocului.Din grupa B fac parte FC Botoșani, CFR Cluj, Rapid, CSA Steaua, FCM Alexandria, U Cluj.

CFR Cluj : Hindrich, Rion (46′ Camora), Mogoș, Kresic, Morgan, Krasniqi, Muhar (C), Fică (64′ Deac), Filip (84′ Nortey), Betancor, (46′ Otele) Juricic (46′ Bîrligea)

Rezerve: Sava, Bălgrădean, Camora, Nortey, Lucaci, Deac, Otele, Mihai, Bîrligea

Foto : cfr1907.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu