Cristina Burciu: din 1 februarie alocațiile vor fi mărite cu 20%

Cristina Burciu: din 1 februarie alocațiile vor fi mărite cu 20%

Mai multe știri găsiți AICI

Burciu Cristina

Începând de la 1 februarie alocațiile pentru copii vor fi mărite cu 20%, procentul aplicându-se de la 1 ianuarie 2021! Alocațiile pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani vor ajunge la 214 lei pe lună. Pentru copiii de până în 2 ani și copiii cu dizabilități până la 18 ani, cuantumul alocației va fi de 427 de lei lunar.
PNL este singurul partid interesat cu adevărat de creșterea alocațiilor:
↗ În 2015, PNL a dublat alocația de la 42 de lei la 84 lei.
↗ În 2019, alocația a crescut de la 84 lei la 150 lei, în urma unui demers al PNL susținut cu ocazia discutării în Parlament a Bugetului de stat.
↗ La începutul lui 2020, tot printr-un amendament al PNL, s-a decis ca alocația să se majoreze anual cu 100% din rata medie anuală a inflației.
↗ Începând cu 1 august 2020, în guvernarea PNL, alocațiile copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani au crescut la 185 de lei, iar pentru cei de până la 2 ani sau cei de până la 18 ani cu dizabilități, au crescut la 369 de lei.
ℹ Obiectivul PNL este ca aceste majorări să fie adevărate, să poată fi plătite din resursele reale ale unei economii sănătoase, bazate pe investiții masive și un sector privat puternic și competitiv. Dacă am arunca pe piață bani care nu există, inflația s-ar duce la cote alarmante, la fel ca în timpul guvernărilor PSD.
ℹ România este singura țară din Uniunea Europeană în care alocațiile și pensiile au crescut în această perioadă extrem de dificilă. Și cel mai important: au crescut într-un mod responsabil!
ReclădimRomânia

Cristina Burciu: din 1 februarie alocațiile vor fi mărite cu 20%

Sursa Cristina Burciu

Distribuie pe:

Lasă un comentariu