Cristina Burciu a participat ieri la manifestarile dedicate Zilei Armatei Romane.

Cristina Burciu a participat ieri la manifestarile dedicate Zilei Armatei Romane.

Deputata PNL Cristina Burciu isi exprima toată preţuirea pentru militarii români, pentru tot ceea ce au făcut şi fac în fiecare zi, pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor.

Cristina Burciu :

,,Am participat astăzi, la Turda, cu multă onoare și bucurie, la manifestările prilejuite de Ziua Armatei Române. 25 octombrie este o zi importantă pentru ţara noastră, o sărbătoare cu o rezonanţă specială în conştiinţa şi istoria poporului român, o zi în care cinstim şi evocăm faptele de arme ale înaintaşilor noștri care, prin jertfa lor pe câmpul de luptă, au apărat libertatea fiecăruia dintre noi. De Ziua Armatei Române, îmi exprim toată preţuirea pentru militarii români, pentru tot ceea ce au făcut şi fac în fiecare zi, pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor.

Mai alătur acestor gânduri, cele mai calde felicitări şi urări de succes în activitate întregului personal al armatei, precum şi celor aflaţi în rezervă sau în retragere şi, în mod special, veteranilor de război. Le mulțumesc pentru curajul, eforturile și sacrificiile făcute pentru a apăra interesele și libertatea poporului român.

Dumnezeu să binecuvânteze Armata României!

La mulţi ani!,,

Foto : facebook.com/cristina.burciu.3

Distribuie pe:

Lasă un comentariu