Cristian Terhes o infrunta pe Ursula von der Leyen-atitudinea acesteia se înscrie perfect în definiția corupției.

Cristian Terhes o infrunta pe Ursula von der Leyen si spune ca atitudinea acesteia se înscrie perfect în definiția corupției.

Reciteste si : minadestiri.ro/a-venit-timpul-sa-ne-gandim-la-obligativitatea-vaccinarii

Europarlamentarul a acuzat-o pe Ursula von der Leyen de faptul ca a secretizat contractele cu companiile farmaceutice producatoare de vaccinuri inca de la inceputul lui 2021 :

,,Corupția este putere fără tragere la răspundere’, a spus un expert în anti-corupție din Slovenia.

Atitudinea Comisiei Europene, condusă de Ursula von der Leyen, în mod clar se potrivește acestei definiții a corupției.Miliarde de doze de vaccin au fost cumpărate de Ursula von der Leyen pe baza unor contracte care nu au fost arătate în integralitate nici măcar membrilor Parlamentului European care ar trebui să verifice cum aceasta cheltuie banii oamenilor.

Aceste doze trebuie să fi costat zeci de miliarde de euro, dar acest lucru nu-l știm cu exactitate deoarece contractele nu sunt publicate integral.

Dacă asta nu este corupție, atunci ce este?

Ursula von der Leyen ia la rost statele membre UE pe tema statului de drept, dar ea este prima care nu e transparentă cu activitățiile sale și nici cu modul în care cheltuie banii oamenilor.

Solicit, așadar, dacă Ursula von der Leyen chiar crede în transparență, să publice integral contractele pe care le-a semnat cu companiile de vaccinuri pentru ca noi toți să știm cât au costat toate acestea.

Mulțumesc.,,

Cristian Terhes acuza politica dusa de von der Leyen ca a dus la cresterea taxarii populatiei si implicit la scaderea nivelului de trai la nivelul Uniunii Europene :

,,Domnule Comisar,stimați colegi,

definiția nebuniei este să faci același lucru în mod repetat și să te aștepți la rezultate diferite.

Vorbim acum despre o creștere a costului de trai în Uniunea Europeană, care este doar un rezultat al politicilor demente și nefondate promovate în Uniunea Europeană de când Ursula von der Leyen și-a început mandatul.

Planul Ursulei de a schimba cu forța comportamentul europenilor prin creșterea prețurilor și a taxelor, dupa cum ea însăși a spus, a cauzat o inflație nemaivăzută în UE și mai multă sărăcie decât oricând.

Soluția de a face costul de trai în UE mai accesibil este să reduci taxele, astfel încât firmele să aibă mai mulți bani să investească și să creeze locuri de muncă, iar oamenii să aibă mai mulți bani să cheltuiască.

Ursula von der Leyen trebuie să înțeleagă că nu poate scoate oamenii din sărăcie suprataxându-i, după cum aceasta nu poate, într-o piață unde cererea pentru energie este în creștere, să scadă prețul la energie închizând surse de energie.

Nu în ultimul rând, Parlamentului European trebuie să oprească demența și să susțină generarea de energie din putere nucleară și gaz care, alături de energia regenerabilă, pot să producă energie sustenabilă și mai ieftină care să facă costul de trai mai accesibil pentru toți europenii.

Mulțumesc!”

Europarlamentarul PNTCD este unul dintre cei care acuza frecvent actiunile executivului european considerand ca multe hotarari lauate la nivelul Parlamentului European sunt irationale.

Foto : flux24.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu