Cristian Matei: Trotuarele tronsonului de drum cuprins între strada Libertății și strada Piața 1 Decembrie sunt în plin proces de modernizare.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda- trotuarele tronsonului de drum cuprins între strada Libertății și strada Piața 1 Decembrie sunt în plin proces de modernizare.

Edilul Turzii pare de neoprit. Fiind lucrări de modernizare in toate cartierele orasului. Partea carosabilă de pe strada Libertății fiind reabilitată anul trecut în septembrie.

Vezi și:Matei Cristian inalta Sala Polivalenta-PMP Turda cauta gropi in asfalt.

Trotuarele tronsonului de drum, Cristian Matei: Trotuarele tronsonului de drum cuprins între strada Libertății și strada Piața 1 Decembrie sunt în plin proces de modernizare., Stiri Turda - MinaDeStiri
lucrari de modernizare ale trotuarelor din Turda

Profităm de temperaturile cu + care ne permit să continuăm lucrările începute. 👉 Trotuarele tronsonului de drum cuprins între strada Libertății și strada Piața 1 Decembrie sunt în plin proces de modernizare.

În cursul anului trecut a fost așternut asfaltul pe carosabilul străzii Libertății, urmând ca în perioada următoare să fie modernizat și carosabilul în zona Piața 1 Decembrie 1918.

Pavajul din piatră naturală aferent trotuarulului de pe tronsonul amintit se montează de la intersecția străzii Libertății cu Aleea Nicolae Titulescu până la intersecția străzii Andrei Șaguna cu strada Gheorghe Lazăr.

La finalul lucrărilor de modernizare a coridorului central de mobilitate urbană, întreaga zonă va arăta complet diferit: carosabil impecabil, piste de biciclete, spații verzi frumos amenajate și benzi dedicate transportului urban public.

Modernizare #FonduriEuropene #MobilitateUrbană #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa Matei Cristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu