Cristian Matei scrie istorie la Turda!

, Cristian Matei scrie istorie la Turda!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Primarul municipiului Turda pare de neoprit. O mulțime de lucrări finalizate în oraș și proiecte foarte mari și benefice pentru Turda prind contur.

Fie că vorbim de asfaltări, Sala Polivalentă, AquaPark, transport pe cablu sau valorificarea atracțiilor turistice(castrul roman, mormântul lui Mihai Viteazul și Salină), Cristian Matei duce Turda la un cu totul alt nivel.

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

🚠 ✒️ A fost semnat acordul de asociere pentru realizarea proiectului de investiții privind transportul urban și periurban pe cablu, între Municipiul Turda și Consiliul Județean Cluj, reprezentat de domnul președinte Alin Tișe.
Acesta este un pas extrem de important, moment care marchează demararea tuturor procedurilor și documentațiilor necesare în vederea obținerii finanțării europene și implementării acestui proiect care va face din Turda cel mai important punct turistic al României.
🚡 Transportul pe cablu, nepoluant, care va uni punctele principale de interes ale municipiului Turda și din împrejurimi este un proiect mare, un proiect spectaculos care va completa întregul tablou de atracții ale Turzii, alături de Salină, Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Mormântul lui Mihai Viteazul sau ștrandurile cu apă sărată. De asemenea, avem în perspectivă construirea unui Aqua Park de mari dimensiuni și deschiderea Minei Iosif din Salina Turda. O importanță majoră în contextul dezvoltării o vor avea și proiectele de modernizare a infrastructurii sportive, respectiv Sala Polivalentă și întregul complex sportiv care va fi edificat în proximitatea Stadionului Municipal.
Gândim în perspectivă și gândim la nivel mare, aceste investiții urmând să genereze o dezvoltare care va îmbunătăți considerabil calitatea vieții locuitorilor Turzii și vor asigura o creștere economică susținută și durabilă.

Sursa foto: Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu