Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric

Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport urban 100% electric. Municipiul Turda are transport în comun complet electric. Singurul oraș cu transport electric în totalitate.

Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric!, Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric, Stiri Turda - MinaDeStiri

În contextul schimbărilor climatice este un pas foarte important. Împreună cu proiectul privind transportul pe cablu de la Turda sunt soluții verzi de transport care asigură confortul deplin al cetățenilor.

Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric

Vezi și: Transport pe cablu la Turda!

Cu ocazia împlinirii unui an de funcționare, primarul municipiului Turda, Matei Cristian, a transmis un mesaj.

Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric

Matei Cristian, primarul municipiului Turda

𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚! 🎉🎈
În urmă cu un an, foarte încrezători, am schimbat radical transportul public în municipiul Turda. Se împlinește un an din momentul în care mulți s-au îndoit, spuneau că autobuzele nu vor face față, că #TUP va fi un dezastru, dar iată că au trecut 365 de zile și nu doar că totul a decurs excepțional iar frumoasele autobuze electrice au schimbat fața Turzii, ci ne și păstrăm cu mândrie titlul de primul și singurul oraș din România cu transport public integral electric.
TUP este despre fiecare turdean, despre dovada că o administrație poate fi eficientă, despre călătorii care circulă în condiții civilizate, despre angajații care se bucură acum de condiții bune de muncă și despre un oraș care a îndrăznit să viseze și să își urmeze parcursul european.

Sursa Facebook

Cristian Matei: La mulți ani TUP! Transport 100% electric

Distribuie pe:

Lasă un comentariu