Cristian Matei a făcut din Turda o campioană

Cristian Matei a făcut din Turda o campioană. Autobuzele 100% electrice au adus orașului premiul de cel mai bun proiect Smart City.

La Turda edilul orașului a demonstrat în nenumărate rânduri că #SePoate. De la autobuzele electrice la Sala Polivalentă, transportul pe cablu, străzi modernizate, etc. Într-un cuvânt Turda devine un oraș cu adevărat european!

Vezi și: Acțiuni de igienizare în Turda

Cristian Matei a făcut din Turda o campioană, Cristian Matei a făcut din Turda o campioană, Stiri Turda - MinaDeStiri

Cristian Matei, primarul municipiului Turda

Suntem din nou campioni! Turda a obținut două premii importante în cadrul Galei Smart City Industry Awards, organizată de Asociația Română pentru Smart City!
🏆 𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲, pentru proiectul ,,Transport în comun 100% electric în municipiul Turda
🏆 𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐂𝐢𝐭𝐲 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 – acordat domnului Dorin Apahidean
Mulțumim Asociației Române pentru Smart City pentru această onoare! Ne bucurăm că proiectele Turzii sunt apreciate la nivel național și îi felicităm în același timp pentru proiectele pe care ei le derulează, proiecte inedite care aduc plus valoare în procesele de dezvoltare a României.
Premiile Smart City Industry Awards reprezintă o recunoaștere a rezultatelor obținute dar și a aprecierii cuvenite tuturor persoanelor, instituțiilor și companiilor implicate în dezvoltarea comunităților creativ-inteligente din România, conform Asociației Române pentru Smart City. Felicitări tuturor participanților și tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment. Mulțumim!

Sursa Facebook

Cristian Matei a făcut din Turda o campioană

Distribuie pe:

Lasă un comentariu