Controversa IVERMECTINEI transata de Agentia Europeana a Medicamentelor-nu se recomanda in tratarea COVID 19.

Controversa IVERMECTINEI transata de Agentia Europeana a Medicamentelor., Controversa IVERMECTINEI transata de Agentia Europeana a Medicamentelor-nu se recomanda in tratarea COVID 19., Stiri Turda - MinaDeStiri

Controversa IVERMECTINEI transata de Agentia Europeana a Medicamentelor-nu se recomanda in tratarea COVID 19.

Intrucat eficacitatea ivermectinei nu a fost dovedita stiintific Agenția Europeană a Medicamentului nu recomandă utilizarea acesteia pentru prevenirea sau tratarea Covid-19.

Vezi si : minadestiri.ro/emil-boc-spitalele-suport-covid-sa-revina-la-functiile-lor-normale/

EMA susține că eficacitatea acestui medicament împotriva infecției cu SARS-CoV-2 nu este sustinuta de studii aprofundate.

Agentia Europeana a Medicamentelor afirma :

Datele disponibile nu susţin utilizarea acestui medicament pentru tratarea COVID-19 în afara studiilor clinice.Sunt necesare studii suplimentare pentru a trage concluzii cu privire la eficacitatea şi siguranţa produsului în prevenirea şi tratarea COVID-19.Studiile de laborator au arătat că Ivermectina poate bloca replicarea SARS-CoV-2 (virusul care provoacă COVID-19), dar la concentraţii mult mai mari decât cele obţinute cu dozele autorizate în prezent.

Asadar ,adio tratament ambulatoriu pentru infectia cu Sars-Cov-2 pana la noi studii.

Citeste si despre vaccinare : stiriturda.net/personalul-centrelor-de-vaccinare-alin-tise-crede-ca-este-imperios-necesar-sa-fie-platiti-la-timp/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *