BREAKING NEWS-Controale drastice in Piata Centrala peste care am trecut cu mici retusuri.Continuam sa ajutam GRATIS pe cei nevoiasi.

Controale drastice in Piata Centrala peste care am trecut cu mici retusuri.Continuam sa ajutam GRATIS pe cei nevoiasi.

Pentru necajiti oferim in continuare placinte GRATIS.

Vizitati-ne in Piata Centrala din Turda si nu veti regreta!

Cei necajiti primesc cate o placinta GRATIS.

Placintaria isi desfasoara activitatea in Piata Centrala din Turda si este administrata de Oltean Cornel.

Problema este ca odata consumate aceste produse genereaza DEPENDENTA iar cel care a facut sesizarea , in istetimea sa , a realizat ca cel putin un ingredient folosit face ca clientii sa revina din nou.

Mini fastfood ul este deschis in Piata Centrala si beneficiind de aparatura electrocasnica de ultima generatie , serveste produse de inalta calitate fara E uri si amelioratori.

Prezentare interior

LANGOSII unguresti se prepara in friteuza de inox profesionala , in conditii de igiena desavarsita , unsi generos cu smantana sau sos de usturoi , langa cascaval , telemea , burduf sau varza.

LANGOSI pufosi.

PLACINTE COAPTE PE LESPEDE umplute cu branza si cozi de ceapa verde , varza , urda dulce si marar , cascaval si sunca , telemea sau branza de burduf completate pentru cei ce doresc ceva dulce cu gem , ciocolata , zahar sau halva , va asteapta proaspete si calde.

PLACINTE coapte pe LESPEDE.

CLATITELE TRADITIONALE cu ciocolata , gem , urda si asezonate cu banane , coapte pe moment , raspandesc un miros caruia nu i te poti impotrivi.

CLATITE delicioase.

La toate astea se adauga sandwich uri la LIPIE , la CHIFLA sau la CASEROLA , preparate in fata dumneavoastra , ornate cu rosii , castraveti sau varza.

Puteti , de asemenea , sa serviti un suc rece , o cafea sau un ceai in cele cateva minute cat asteptati sa va fie servita comanda.

Video : facebook.com/augustincornel.oltean

Distribuie pe:

Lasă un comentariu