Consiliul Judetean Cluj-nu exista drumuri judetene blocate sau inchise.

Consiliul Judetean Cluj-nu exista drumuri judetene blocate sau inchise.

Peste 1.043 tone de material antiderapant au fost folosite in interventiile ce au avut loc pe drumurile din judet.

Pate te intereseaza si : https://minadestiri.ro/la-nivelul-judetului-cluj-nu-exista-drumuri-blocate-2/

Pe pagina Consiliului Judetean Cluj mai scrie :

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 12 februarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, în urma căderilor de zăpadă, cu precădere în zona de munte, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate și de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 11 februarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 65 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 38 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 57 de drumuri judeţene, cu 28 de utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 305 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de joi s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 15 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 16 drumuri judeţene, cu 10 utilaje.

În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 630 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 9 utilaje.

La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 108 tone de material antiderapant. În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare pe drumurile județene situate în zona de munte, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei.

De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Sursa : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu