Consiliul județean Cluj a primit recunoașterea oficială

Consiliul județean Cluj a primit recunoașterea 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐢𝐞𝐢.

VEZI SI: ECHIPAMENTE MEDICALE NOI LA TURDA

Consiliul județean Cluj

𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐫𝐞𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧 𝐠𝐞𝐬𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐧𝐝𝐞𝐦𝐢𝐞𝐢 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃-𝟏𝟗

Consiliul Județean Cluj a primit din partea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒃𝒖𝒏𝒂 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒂, în semn de apreciere a efortului depus de instituție în gestionarea pandemiei de COVID-19.

𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬𝐞: „𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑚 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑛𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑐𝑎 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑢𝑛𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑚𝑝𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑠𝑜𝑙𝑢𝑡𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑣𝑖𝑎𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑙𝑢𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑖𝑒 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑐𝑢𝑟𝑠𝑢𝑙 𝑎𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑢𝑡𝑒 𝑠𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑒𝑐𝑖𝑎𝑡𝑒. 𝐴𝑚 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑡𝑖 𝑠𝑎 𝑟𝑎𝑠𝑝𝑢𝑛𝑑𝑒𝑚 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑣𝑜𝑐𝑎𝑟𝑖 𝑓𝑎𝑟𝑎 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑒𝑑𝑒𝑛𝑡, 𝑖𝑎𝑟 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑏𝑡𝑖𝑛𝑢𝑡𝑒 𝑛𝑢 𝑝𝑜𝑡 𝑑𝑒𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑎 𝑛𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑠𝑎 𝑛𝑒 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑡𝑖𝑡𝑢𝑑𝑖𝑛𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑠𝑜𝑙𝑖𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑝𝑎𝑐𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒”.

Exemplul pozitiv al Consiliului Județean Cluj a fost preluat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici și inclus în 𝑮𝒉𝒊𝒅𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒃𝒖𝒏𝒆 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒈𝒆𝒔𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔𝒊𝒕𝒖𝒂𝒕𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒄𝒓𝒊𝒛𝒂 𝒊𝒏 𝒑𝒂𝒏𝒅𝒆𝒎𝒊𝒆, document menit să inspire instituțiile publice și private din țara noastră în efortul de gestionare și combatere a unei crize sanitare.

Reamintim în acest context faptul că, încă din luna martie 2020, odată cu instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României, președintele Consiliului Județean a emis o serie de dispoziții prin care s-au dispus măsuri concrete de reducere a riscului răspândirii pandemiei COVID-19, precum și măsuri de protecție a angajaților și a publicului care are contact cu funcționarii publici.

Mai mult decât atât, pentru gestionarea optimă a situației epidemice din județul Cluj, forul administrativ județean a alocat sume importante de bani din buget în vederea achiziționării a numeroase echipamente de protecție, dezinfectanți și aparatură medicală destinată combaterii infecției cu SARS-CoV-2.

De asemenea, în cursul anului trecut, Consiliul Județean Cluj a reușit să depună și să câștige două proiecte europene, în valoare totală de peste 27 de milioane de lei, care au prevăzut achiziționarea a circa 500 de aparate medicale și peste 350.000 de echipamente de protecție destinate gestionării crizei sanitare.

sursa Consiliul județean Cluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu