Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161C Iclod – Aluniș – Corneni.

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161C Iclod – Aluniș – Corneni.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

„𝘌 𝘰 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵𝘢, 𝘥𝘦 𝘱𝘦 𝘶𝘳𝘮𝘢 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘪𝘢 𝘷𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢 𝘯𝘶𝘮𝘦𝘳𝘰𝘴𝘪 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘪. 𝘔𝘰𝘥𝘦𝘳𝘯𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘪 𝘳𝘦𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪 𝘥𝘳𝘶𝘮 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘢𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘶𝘯 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴 𝘳𝘢𝘱𝘪𝘥 𝘴𝘪 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘢 𝘭𝘢 𝘥𝘳𝘶𝘮𝘶𝘭 𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘋𝘕 1𝘊, 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘐𝘤𝘭𝘰𝘥, 𝘴𝘪, 𝘮𝘢𝘪 𝘥𝘦𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦, 𝘱𝘦 𝘥𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘊𝘭𝘶𝘫-𝘕𝘢𝘱𝘰𝘤𝘢 𝘴𝘪 𝘎𝘩𝘦𝘳𝘭𝘢 – 𝘋𝘦𝘫”.

Pagina https://www.facebook.com/cjcluj informeaza :

𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝟭𝟲𝟭𝗖 𝗜𝗰𝗹𝗼𝗱-𝗔𝗹𝘂𝗻𝗶𝘀-𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗻𝗶, 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁𝗮𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝗹

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161C Iclod – Aluniș – Corneni odată cu așternerea covorului asfaltic pe sectorul în lungime de 10,3 km cuprins între Iclod, de la joncțiunea cu drumul național DN 1C, și Aluniș.

Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea., Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean DJ 161C Iclod – Aluniș – Corneni., Stiri Turda - MinaDeStiri Intre kilometri 0+000 și 10+300 lucrările de modernizare au fost finalizate prin turnarea a două straturi de asfalt, respectiv binder și strat de uzură.

De asemenea, pe raza localității Iclod, de-a lungul drumului județean 161C, au fost amenajate și șanțurile de scurgere a apelor pluviale.

Pentru completa finalizare a investiției, în perioada următoare se va lucra la cele două poduri situate la pozițiile kilometrice 5+250 și 4+889.

Reamintim în acest context faptul că, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniş – Corneni în lungime de 2,7 kilometri, mai exact de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost asfaltat, de asemenea, integral.

Revezi si : https://minadestiri.ro/noi-asfaltari-pe-drumurile-judetene/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu