Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,.

𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐩𝐚 𝐒𝐨𝐦𝐞𝐬 𝐒.𝐀. 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐚 𝐚 𝐕-𝐚 𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 „𝐀𝐩𝐚 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐨 𝐕𝐫𝐞𝐦”

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriCompania de Apă Someș a lansat recent ediția 2024 a “Concursului Internațional de Premii pentru Tineret – Apa Pe Care O Vrem”, organizat la nivel internațional de către Reţeaua Globală a Muzeelor de Apă (WAMU-NET).

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriWAMU-NET organizează cu sprijinul UNESCO, începând cu anul 2020, un concurs de creație pentru copii și tineri cu scopul de a pune în valoare sensibilitatea artistică a tinerilor legată de varietatea infinită a temei Apei și a problemelor cu care aceasta se confruntă în zilele noastre.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriCompania de Apă Someș S.A., prin Muzeul Apei propriu, organizează acest concurs la nivel național în cadrul Programului educațional pe teme de protecția surselor de apă și a mediului în general, în scopul încurajării creației artistice a copiilor și tinerilor, în vederea educării și conștientizării la nivel global a valorilor fundamentale ale moștenirii apei pentru un viitor mai durabil.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriEdiția națională a concursului 2024 va implica și în acest an copii și tineri pentru categoriile de vârstă 6-9 ani, 10-12 ani, 13-18 ani și 19-25 ani.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriPerioada de desfășurare a concursului este decembrie 2023 – aprilie 2024, iar categoriile sunt desen și video sau alte media.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriCompania de Apă Someş S.A. va asigura jurizarea candidaturilor naționale și va selecta maxim 6 creații artistice, care vor fi transmise Rețelei Globale a Muzeelor pentru jurizarea finală a tuturor candidaturilor depuse de fiecare Muzeu al Apei membru WAMU-NET care s-a înscris în această inițiativă și care va desemna câștigătorii finali la nivel internațional.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriTermenul limită pentru înscrierea tuturor lucrărilor va fi 26 aprilie 2024.

Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Compania de Apa Somes SA-Concurs International de creatie pentru copii ,,Apa pe care o Vrem,,., Stiri Turda - MinaDeStiriKit-ul de concurs care conține Cererea de propuneri și Formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe pagina de web a Companiei de Apă Someș S.A. – http://www.casomes.ro.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu