Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău.

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău.

Vezi si : minadestiri.ro/se-extinde-reteaua-de-gaze-in-gilau

Consiliul Judetean Cluj :

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗦𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗮𝗷𝗲𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗚𝗶𝗹𝗮𝘂

Compania de Apă „Someș” S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Județean Cluj are calitatea de acționar majoritar, a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri localitatea Gilău.

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri Investiția vizează construcția a 2,16 km rețea de canalizare pe un amplasament care nu deține în acest moment acest element de infrastructură, mai exact partea dreaptă a drumului național DN 1 și străzi adiacente.

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, vor fi realizate 120 de racorduri la imobile pe domeniul public, până la limita de proprietate cu domeniul privat.

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri Contractul de lucrări mai prevede edificarea unei stații de pompare a apei uzate.

Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Compania de Apă Someș S.A. a demarat procedura de achiziție în cadrul contractului de lucrări ce prevede extinderea sistemului de canalizare menajeră din localitatea Gilău., Stiri Turda - MinaDeStiri Valoarea totală estimată a investiției este de 3.195.782 lei, finanțarea fiind asigurată din fondul I.I.D. al Companiei de Apă Someș S.A., constituit din redevența și impozitul pe profit virate Consiliului Județean Cluj și returnate Companiei pentru investiții.

Captura foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu