Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice-Turda continua actiunile de colectare in fiecare ultima sambata din luna.

Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice, Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice-Turda continua actiunile de colectare in fiecare ultima sambata din luna., Stiri Turda - MinaDeStiri

Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice-Turda continua actiunile de colectare in fiecare ultima sambata din luna.

COMINICAT pe pagina acebook.com/PrimariaTurdaOficial ce apartine Primariei Turda :

Acțiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice, electronice și electrocasnice va avea loc în orașul nostru, joi, 29 aprilie.

Împreună cu societatea Sistem Național de Colectare punem la dispoziția cetățenilor un serviciu GRATUIT de colectare de la domiciliu sau de la sediul instituțiilor/firmelor a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în baza unei programări prealabile stabilite la numărul de telefon Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice, Colectarea deseurilor electrice si electrocasnice-Turda continua actiunile de colectare in fiecare ultima sambata din luna., Stiri Turda - MinaDeStiri0756.026.917 sau accesând www.e-deseu.ro.

Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor, firmelor private.

Vă reamintim că acțiunea de colectare se desfășoară în fiecare ultimă sâmbătă din lună, iar programul de colectare este 09:30-16:00.

Vezi si aici : minadestiri.ro/turda-recicleaza-primaria-turda-colecteaza-gratuit-deseuri-electrice-si-electrocasnice-vezi-cand/

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *