Emil Boc-Clusterul Transilvania IT aniversează 10 ani de la înființare.

Clusterul Transilvania IT aniversează 10 ani de la înființare

Cu ocazia aniversării de 10 ani a clusterului Transilvania IT am transmis felicitări directorului Bianca Muntean și întregii sale echipe, respectiv companiilor membre pentru reușitele lor pe plan local și internațional.

În ultimul deceniu Clujul s-a poziționat ferm în direcția susținerii inovării, iar mediul de business și antreprenorii clujeni au un rol esențial, așa cum au avut în creșterea economică a Clujului, municipiul ajungând pe primul loc în afara capitalei.

Clusterul Transilvania IT aniversează 10 ani de la înființare, Emil Boc-Clusterul Transilvania IT aniversează 10 ani de la înființare., Stiri Turda - MinaDeStiri

În același timp, pe lângă performanțele economice și locurile de muncă, clusterul clujean, împreuna cu întregul ecositem local de inovare, au contribuit semnificativ la poziționarea puternică a Clujului la nivelul Uniunii Europene ca model de bune practici în multiple domenii, aducând împreună mediul de business, mediul academic și de cercetare, societate civilă și administrație publică.

Astfel, au avut și continuă să aibă un impact puternic în dezvoltarea ecosistemului clujean de inovare și, implicit, în rezolvarea provocărilor din prezent și viitor ale comunității noastre precum tranziția verde și digitală.

În acest context, în numele comunității noastre am acordat clusterului Transilvania IT o plachetă aniversară. La mulți ani și mult succes pe mai departe!

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu