SuperLiga-Clujul fierbe in asteptarea derby ului.Feroviarii afirma ca au vandut toate biletele insa fanii studentilor ii contrazic vehement.

Clujul fierbe in asteptarea derby ului local din Gruia unde azi,se vor ,,ciocni,, CFR Cluj si Universitatea Cluj.

Feroviarii afirma ca au vandut toate biletele insa fanii studentilor ii contrazic vehement acuzand gazdele ca se tem ca stadionul va fi plin de sustinatori ai sepcilor rosii.

Pe retelele sociale chiar sustinatorii cfristilor se plang ca favoritii lor joaca mai mult cu tribunele goale in timp ce ultrasii studentilor isi urmeaza echipa in toate deplasarile.

Pagina oficiala a clubului CFR Cluj spune :

S-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul de joi. Mulțumim tuturor suporterilor care și-au achiziționat tichete la meciul cu U!

Vă așteptăm joi, 21 decembrie, de la ora 19:45, să cântăm împreună și să ne arătăm susținerea față de băieții noștri”.

In replica ,universitarii acuza gazdele derby ului ca mint :

Lași, penibili, jenant, zero demnitate, zero caracter, mincinoși de cea mai joasă speță …. Și se poate completa la nesfârșit cu sinonime și cuvinte potrivite care să-i descrie pe ei și ‘strategia’ grețoasă pusă în aplicare.

Nu trebuie să faci calcule complexe să dovedești că este imposibil anunțatul „sold out”. Nu este nevoie decât de 2 zile ca un stadion gol să dovedească o minciună care să justifice frica lor!

4 zile exclusivitate la bilete, 18 ore deschise casele. Pe on-line vanzarea a intrat cu T2 sold-out. Capacitatea este de 9557. Teoretic, conform matematicii s-au vândut în cele 4 zile, 530 de bilete pe ora, adică 8 pe minut . Practic ați restricționat vânzarea biletelor de frica unei imense prezențe ‘U’-iste pe schelă.

Noi tot prin Cluj, în jurul lui ‘U’! Voi? Ascunși prin cotloane și văgăuni mâncând frică pe pâine, sclavii unui turnător mincinos, al unui afacerist dubios și-al unui politician alunecos?

Cu bilet sau nu, pe stadion sau pe străzile învecinate, joi noi vom fi acolo, lângă Universitatea”.

Considerat un eveniment cu grad ridicat de risc,fortele de ordine s-au marit numeric considerabil astfel ca, atat inainte,dupa sau in timpul desfasurarii jocului,sa fie asigurate conditii de securitate corespunzatoare.

Partida se va juca in Gruia azi,incepand cu orele 19.45 fiind ultima etapa care se desfasoara in 2023.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu