Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai.

Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai.

La Cluj copiii îl pot întâlni în continuare pe Moș Crăciun în… tramvai! Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Stiri Turda - MinaDeStiriCluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Stiri Turda - MinaDeStiriCluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Stiri Turda - MinaDeStiriCluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Cluj Napoca-copiii il pot intalni in continuare pe Mos Craciun in tramvai., Stiri Turda - MinaDeStiri

Tramvaiul lui Moș Crăciun circulă în continuare la Cluj-Napoca până marți, 26 decembrie. Copiii îl pot întâlni pe Moșul în fiecare zi de la ora 15 pe traseul liniei 102, într-un decor de sărbătoare.

Atmosfera din Tramvaiul Moșului este și în acest an una plină de veselie și felicit Compania de Transport Public Cluj-Napoca pentru această inițiativă atât de frumoasă!

Program Tramvaiul lui Moș Crăciun în perioada 20-26 decembrie 2023:

Plecări Mănăștur (Bucium): 15:00 – 17:00 – 19:00;

Plecări B-dul Muncii: 15:45 – 17:50 – 19:45

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu