Clotilde Armand dă rateu după rateu

Clotilde Armand dă rateu după rateu

După ce era anunțata cu surle și trâmbițe la primăria sectorului 1, Clotilde Armand pare ca a intrat pe o panta descendentă.

Sectorul 1 a fost îngropat în gunoaie datorita faptului ca membra USR a refuzat să achite datoriile catre firma de salubritate.

Vezi AICI mai multe știri

Săptămâna trecută consilierii PNL care au sustinut-o pe această, s-au dezis de ea. Refuzând să mai voteze pentru proiectele lui Clotilde.

Clotilde Armand dă rateu după rateu

Iar ca sa fie și mai clară deficiența managerială a celei care era considerată „elita USR”, a primit o amendă de la Primăria Generală pentru toaletarea excesiva a copacilor.

Jurnalistul Dan Bucura a sumarizat exact ceea ce multi oameni așteptau de la „salvatoarea Sectorului 1”

Dan Bucura

Primarul Clotilde Armand a reușit în doar 4 luni să intre în conflict cu toată lumea! A ținut sectorul sub gunoaie, ca să își arate mușchii față de firma de salubrizare. Apoi a făcut circ cu poliția locală. Structura aia stă pe un butoi de pulbere..
Săptămâna trecută consilierii locali PNL, cei care au tras în campanie cu ea, s-au dezis public de primar. Refuză să mai voteze deciziile lui Clotilde Armand în ședințele de la sectorul 1.
Astăzi s-a rupt lanțul de iubire și cu Nicusor Dan. Primăria Capitalei a aplicat o amendă usturătoare către ADP sector 1, pentru toaletarea excesivă a arborilor.
Dincolo de luptele politice, senzația mea este că doamna Clotilde Armand este departe de managerul pe care îl așteptam la sectorul 1. Este departe de omul care trebuia să ne facă să uităm de administrația haotică a PSD. Vorba românului: am scăpat de dracu’ și am dat de tac’su. Mai are 3 ani jumătate doamna primar ca să mă contrazică!

Sursa Dan Bucura

Sursa foto: Dan Bucura

Distribuie pe:

Lasă un comentariu