CFR Cluj se afla in cantonament in Austria-Claudiu Petrila are propuneri din La Liga.

In timp ce CFR Cluj se afla in cantonament in Austria , Claudiu Petrila are propuneri din La Liga.

Revezi si : minadestiri.ro/tanarul-claudiu-petrila-a-impresionat

Tanarul atacant ai celor de la CFR Cluj a avut un sezon remarcabil si , chiar daca a fost macinat de accidentari , atunci cand a intrat in teren a impresionat.

Cum era si normal , ofertele la adresa acestuia au inceput sa vina pe adresa clubului , ultima dintre ele fiind trimisa din La Liga.

Presedintele campioanei se arata insa nemultumit de oferta primita si spune :

Există oferte pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng. Vânzările sau transferurile importante încă n-au avut loc la CFR Cluj.

Vorbim de echipa campioană, este normal să existe oferte importante. Ofertele trebuie să fie și pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor.

Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache și Florin Ștefan. La Petrila a existat o ofertă din Statele Unite și o ofertă din Spania, din prima divizie.

Încercăm să-i facem un preț mai mare lui Petrila. Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită.

Nu discut de cifre.Când vorbim de vânzări de jucători, este foarte greu să ne pronunțăm. Știm că este urmărit de echipe importante, dar nu știm când ar putea apăra o ofertă importantă.

Dacă îl vom vinde pe Petrila, vom încerca să păstrăm un procent. Sunt convinși că va crește foarte mult.

Lui Jonathan Rodriguez i-am oferit două opțiuni. S-a discutat și cu Universitatea Cluj, rămâne de văzut unde va ajunge. Depinde ce își dorește și jucătorul. Împrumutul lui la Dinamo expiră la finalul lunii

Foto : facebook.com/claudiu.petrila.75

Distribuie pe:

Lasă un comentariu