Măsuri privind circulația autovehiculelor în zona Muntele Băișorii- Buscat

Pentru a asigura accesul in caz de urgenta CJ Cluj a luat unele masuri privind circulatia autovehiculelor in zona Mumtele Baisorii-Buscat.

Vezi si https://minadestiri.ro/transport-pe-cablu-la-turda-sustinut-de-consiliul-judetean/

circulația autovehiculelor în zona Muntele Băișorii- Buscat, Măsuri privind circulația autovehiculelor în zona Muntele Băișorii- Buscat, Stiri Turda - MinaDeStiri

Pe pagina de facebook CJ Cluj se arata

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma discuțiilor avute cu Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și primăria Băișoara, s-a hotărât, de comun acord, luarea unor măsuri privind circulația autovehiculelor pe o porțiune a DJ 107 R Băișoara- Muntele Băișorii. Astfel, pe ambele laturi ale porțiunii de drum ce face legătura între Cabana Militară și Buscat, nu se vor mai putea parca autovehicule, fiind amplasate indicatoare rutiere care vor avea rolul de a informa participanții la trafic cu privire la această măsură. Inspectoratul Județean de Poliție va monitoriza atât respectarea indicatoarelor cât și fluidizarea traficului. Scopul acestor măsuri este de a permite accesul autospecialelor de intervenții în situații de urgență (Ambulanța, ISU, etc).

Se recomanda sa se circule cu atentie marita si cu respectarea acestor masuri.

Vezi si https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu