Circ ieftin în opoziția de la Turda

Circ ieftin în opoziția de la Turda! Astăzi în cadrul ședinței consiliului local aleșii din alianța PSD+USR și ce a mai rămas din PMP s-au întrecut în momente de tip Dorel.

Totul a părut să înceapă când consilierul PMP, Emil Moldovan, a descris ce a „citit” pe fețele unor colegi. Dacă vi se pare ireal ca într-o ședință să se discute astfel de lucruri găsiți înregistrarea mai jos.

Vezi aici înregistrarea

Vezi și: Habarnism marca USR la Turda

Un alt moment de habarnism luat din filme parcă, a avut-o ca protagonista pe Gabriela Blăniță, consilier USRPLUS, care ar vrea ca înainte de a aplica legea, să fie întrebați oamenii dacă își permit să plătească sancțiuni.

Circ ieftin în opoziția de la Turda

Aici nu este vorba doar de proiectele de pe ordinea de zi si este ciudat că tocmai consilierii USR PLUS nu vin să pună întrebarea de ce și-au permis acei oameni să nu respecte articole din lege.

Circ ieftin în opoziția de la Turda, Circ ieftin în opoziția de la Turda, Stiri Turda - MinaDeStiri

Lăsând la o parte tenta electorală a poziției celor din opozitie , întrebarea legitimă care se pune este dacă nu ar trebui sa fie întrebați cetatenii si daca doresc amenzi pentru parcări nepermise ,pentru conducere fără persmis sau altele.

Doamna Gabriela Blăniță nu este la primul moment de tip Dorel, dânsa și-a început repertoriul chiar cu ocazia depunerii jurământului. Când a dat dovadă că habar nu avea să depună un amendament.

Circ ieftin în opoziția de la Turda

Tot un consilier USR PLUS, Adrian Teban, a avut o prelegere filozofica despre proiectele ședinței trecute. Ședință de la care însă domnia sa împreună cu ceilalți aliați au ales să plece. Fiind chiar înainte de Crăciun.

Vezi și: La Turda unii consilieri nu mai au chef de ședințe

Ori dacă domnul Teban ar fi avut ceva de spus, putea sa o facă în direct. Acesta preferând însă să își pregătească discursul și să îl citească de pe foaie.

Liderul din umbră al opoziției, Răzvan Ciortea a oferit un moment original la rândul său.

Acesta susținând că știe persoanal de existența unei cereri pentru demolare, doar să fie înștiințat că nu a fost depus nici un astfel de act.

Circ ieftin în opoziția de la Turda, Circ ieftin în opoziția de la Turda, Stiri Turda - MinaDeStiri

Această alianță ciudată din opoziție lasă din nou impresia că scopul lor nu este de a ajuta cetățenii ci mai mult de a apărea cat mai mult în fața camerelor TV.

Prin această fugă după celebritate însă ajung să se întreacă în momente de habarnism.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu