Preliminarii EURO 2024-Romania se impune lejer in fata Andorrei si asteapta partida de miercuri cu Belarus.

Romania se impune lejer in fata Andorrei si asteapta partida de miercuri cu Belarus.

Tricolorii au debutat cu dreptul in noua campanie de calificare la EURO 2024 trecand fara emotii de o echipa a Andorri artagoasa insa incapabila sa puna probleme reale romanilor.

Vezi aici : minadestiri.ro/preliminarii-euro-2024-romania-intalneste-azi-in-deplasare-andorra

Inceputul de joc a aratat ca andorezii nu-si vor vinde usor pielea,fiecare contact fiind dus la limita regulamentului de catre gazde.

Totusi,dupa un gol anulat lui Alibec pe motiv de offside ,tricolorii deschid scorul prin Dennis Man care pune frumos capul la o centrare perfecta a lui Morutan.

Scorul pauzei a fost de doar 1-0 pentru oaspeti insa Alibec a reusit sa dubleze avantajul tricolorilor facand 2-0 in minutul 49.

Cu punctele in traista, romanii nu au mai fortat si,chiar daca Andorra a jucat in 10 oameni din minutul 61, tricolorii nu au mai inscris castigand in final cu scorul de 2-0.

Urmeaza miercuri confruntarea cu Belarus de pe National Arena pe care Romania trebuie sa o castige pentru a profita de egalul dintre Israel si Kosovo,1-1,principalele contracandidate pentru pozitia secunda a grupei din care fac parte tricolorii.

Foto : digisport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu