HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara.

HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara.

Galop de sanatate pentru magnifici la Timisoara unde gazdele,aflate pe un loc retrogradabil,au fost victime inca de la inceputul jocului.

Turdenii au intrat la pauza linistiti,avand un avans linistitor de 6 goluri : 20-14.

In timp ce gazdele s-au topit in a doua repriza,magnificii au turat motoarele si ,,fara mila,, si-au marit avantajul incheind jocul cun un scor care reflecta realitatea din teren : 42-29.

Potaissa Turda :

,,HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiriHANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri VICTORIE!!!

HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri AHC POTAISSA TURDA – SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA 42-29 (20-14)

HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri Pentru Turda au marcat: Hanțaru (8 goluri), Ghiță (7), Thalmaier (5), Ghivil (4), Ramos (3), Vereș (3), Kbilashvili (2), Dumitriu (2), Pop (2), Talas (2), Cîntec (2), Pințoiu (2)

HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiriHAI TURDA!!! HAI POTAISSA!!! HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., HANDBAL-victorie pentru Potaissa Turda in deplasare cu Politehnica Timisoara., Stiri Turda - MinaDeStiri,,

Urmatorul joc al turdenilor va fi in Sala Gheorghe Baritiu,pe 10 noiembrie ,orele 17.30 cand la Turda va veni campiona en titre,Dinamo Bucuresti.

Foto : facebook.com/potaissaturda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu