Emil Boc s-a intalnit ieri cu ambasadoarea SUA in Romania.

Emil Boc s-a intalnit ieri cu ambasadoarea SUA in Romania.

Emil Boc :

,,Întrevedere cu Excelența Sa dna Kathleen Ann Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România la Cluj-Napoca

Astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei, am primit vizita ambasadoarei S.U.A. în România, Dna Kathleen Ann Kavalec. Cu această ocazie am discutat despre proiecte comune care vizează atragerea de investitori americani în municipiul nostru și de asemenea, aspecte concrete care vizează colaborarea de lungă durată româno-americană în domeniul politic, economic, cultural, inovare, cercetare, educație.

De asemenea, am discutat despre problema securității în zonă și rolul strategic pe care România îl are în contextul războiului din Ucraina.

E.S. se află la Cluj-Napoca pentru a vernisa expoziția „Noi suntem poporul: 25 Ani de Parteneriat Strategic” prin care sunt evidențiate relațiile bilaterale pozitive, relațiile diplomatice, de securitate, economice și culturale dintre România și SUA. Expoziția se află în Piața Unirii – în zona statuii lui Matei Corvin – începând de astăzi până în 20 iunie. Pe parcursul vizitei, E.S a efectuat mai multe vizite în ecosistemul local.

Pe parcursul vizitei, E.S. a fost însoțită de dna Alexandra Shema – consilier politic – și dl William O’Connor – atașat cultural.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu