Liga a 5 a-Chimia Turda zdrobeste Viitorul Transilvania pe teren dar pierde la ,,masa verde,, jocul dupa ce oaspetii au contestat vizele medicale ale unor jucatori adversi.

Chimia Turda zdrobeste Viitorul Transilvania pe teren dar pierde la ,,masa verde,, jocul dupa ce oaspetii au contestat vizele medicale ale unor jucatori adversi.

Parcursul bun al chimistilor a fost confirmat duminica pe terenul principal al Stadionului Municipal unde au surclasat fara drept de apel echipa ,,patronata,, de consilierul local din partea PMP,Atilla Kolozsi care este si observator din partea AJF Cluj.

Vezi aici : minadestiri.ro/chimia-turda-realizeza-scorul-etapei-si-urca-pe-pozitia-secunda

Dupa 90 de minute de joc,Chimia Turda punctase de patru ori in poarta celor de la Viitorul Transilvania,partida terminandu-se cu scorul de 4-1.

Oapetii au contestat vehement arbitrajul in timpul jocului considerand ca au fost defavorizati in multe dintre deciziile luate de catre ,,cavalerii in negru,,.

La finalul meciului,oaspetii au facut contestatie considerand ca o parte dintre jucatorii gazdelor nu ar fi avut viza medicala valida si,se pare ca ,AJF Cluj a dat la ,,masa verde,, punctele oaspetilor.

Astfel,invinsi fara drept de apel pe teren,jucatorii Viitorului Transilvania au castigat jocul in ,,culise,, contestand dreptul de joc al unor sportivi turdeni.

Se adevereste faptul ca fotbalul amator naste intrigi si orgolii chiar si la acest nivel care ,uneori, se lasa cu amenzi si suspendari nedorite.

Chiar daca a pierdut oficial jocul,Chimia Turda ramane pe podium,la 4 puncte peste Viitorul Transilvania.

Foto : ajfcluj.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu