LIGA a V a-Chimia Turda pierde la mare lupta in Cupa Romaniei in fata liderului din Boian dupa ce a dominat cea mai mare parte din meci.

Intr-o partida disputata azi pe terenul Ceramica din cadrul bazei sportive a Stadionului Municipal Turda , Chimia Turda pierde la mare lupta in Cupa Romaniei in fata liderului din Boian dupa ce a dominat cea mai mare parte din meci.

Daca in campionat formatia de pe primul loc din Boian a invins cu 5-0 , azi formatia din Turda a fost mai determinata iar rezultatul final a fost de 2-1 in favoarea liderului ligii a V a zona Campia Turzii.

Vezi si : https://minadestiri.ro/chimia-turda-s-a-impiedicat-pe-teren-propriu/

Dupa un joc placut , peste nivelul ligii a V a , formatia din Boian a profitat de doua greseli in apararea chimistilor iar pauza i-a gasit pe oaspeti la doua goluri in fata : 0-2.

Repriza a doua a gasit o echipa a Chimiei Turda deosebit de determinata.

Chimia Turda pierde la mare lupta in Cupa Romaniei., LIGA a V a-Chimia Turda pierde la mare lupta in Cupa Romaniei in fata liderului din Boian dupa ce a dominat cea mai mare parte din meci., Stiri Turda - MinaDeStiri

Posesia a apartinut in cea mai mare parte turdenilor iar jocul s-a mutat in majoritatea timpului in jumatatea oaspetilor care au avut totusi cateva ocazii pe contre.

Chimia a inscris pentru 1-2 la inceputul reprizei secunde insa pana la final , cu toata dominarea teritoriala tabela nu s-a mai schimbat si a aratat la final 1-2.

Formatia din Boian merge mai departe in faza zonala a Cupei Romaniei iar Chimia Turda urmeaza sa isi rezolve problemele interne aparute in sanul conducerii.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/asfc-chimia-turda/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu