CHIMIA TURDA-partida cu incidente majore pentru turdeni la Boian.Vezi ce s-a intamplat!

CHIMIA TURDA a avut parte de o partida cu incidente majore la Boian.

Astazi s-au disputat partidele etapei a 19 a din cadrul ligii a 5 a zona Campia Turzii.

Vezi si : minadestiri.ro/partida-de-foc-pentru-chimia-turda-pe-terenul-liderului-progresul-boian

Chimia Turda a jucat in deplasare la Boian unde liderul Progresul , a intrecut-o cu scorul de 3-1 , intr-o partida in care ambele partide au acuzat arbitrajul.

Tensiunea s-a declansat din minutul 3 al partidei cand centralul , a acordat o lovitura de la 11 metri pentru gazde , la o faza pe care oaspetii au contestat-o vehement.

Gazdele au deschis scorul insa turdenii au reusit sa egaleze la 1-1 pentru ca apoi , tensiunea din teren sa se propage si pe margine , iar antrenorul oaspetilor a primit cartonas rosu din partea centralului.

Gazdele au preluat conducerea cu 2-1 , scor la care chimistii au reclamat neacordarea a doua lovituri de pedeapsa , la interventiile imprudente in careu ale gazdelor.

Nemultumite de prestatia brigazii de arbitrii , ambele echipe s-au simtit frustrate , iar centralul s-a vazut obligat sa acorde cartonasul rosu pentru injurii , cate un jucator din ambele tabere.

S-a terminat cu victoria cu 3-1 in favoarea liderului Progresul Boian care isi continua parcursul perfect din aceasta editie de campionat.

Consform surselor noastre , gazdele au folosit cuvinte jignitoare la adresa unui jucator turdean de etnie rroma , folosind apelativul ,,cioara,,.

Foto : facebook.com/pop.artimiecristian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu