SuperLiga-CFR Cluj trece la pas de Farul Constanta si ajunge la un singur punct fata de liderul FCSB.

CFR Cluj trece la pas de Farul Constanta si ajunge la un singur punct fata de liderul FCSB.

Cu toate ca se anunta un joc specatculos cu multe actiuni de poarta,spectatorii din tribunele stadionului Dr Constantin Radulescu au fost dezamagiti.

Cele doua formatii au fost preocupate de a se anula reciproc insa pe fondul acesta s-au inscris tptusi patru goluri.

Campioana Farul Constanta a punctat prima in minutul 24 prin Budescu care a profitat de o greseala a lui Muhar,deschisand scorul.

Totusi,inca de la inceput,formatia mai robusta a fost CFR Cluj carea reusit sa egaleze dupa doar 7 minute prin cel care gresise la golul oaspetilor,Karlo Muhar, 1-1.

Farul a parut o echipa fara orizont ,oaspetii fiind dominati fara drept de apelde catre feroviari,atat la capitolul fizic cat si ca dominare teritoriala.

Astfel ,pe fondul jocului slab al elevilor lui Hagi,Muhar a inscris pentru 2-1 la o faza aparuta de nicaieri in minutul 64 pentru ca Juricici sa stabileasca scorul final ,patru minute mai tarziu,dupa ce s-a trezit singur cu mingea in fata portarului advers,la un luft al lui Otele.

CFR Cluj profita de semiesecul celor de la FCSB care au remizat cu Petrolul Ploiesti,clasandu-se pe locul secund cu 30 de puncte,cu un punct mai putin decat bucurestenii.

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu