CFR Cluj remizeaza cu Young Boys Berna-elvetienii au egalat abia in prelungiri.

CFR Cluj remizeaza cu Young Boys Berna, CFR Cluj remizeaza cu Young Boys Berna-elvetienii au egalat abia in prelungiri., Stiri Turda - MinaDeStiri

CFR Cluj remizeaza cu Young Boys Berna-elvetienii au egalat abia in prelungiri.

Vezi asta : https://minadestiri.ro/campioana-cfr-cluj-vrea-revansa-cu-bsc-young-boys-azi-de-la-21-00-in-gruia-feroviarii-forteaza-grupele-champions-league/

Campioana Romaniei a remizat aseara cu campioana Elvetiei cu scorul de 1-1.

Feroviarii au deschis rapid scorul prin Manea care a reluat in poarta o centrare excelent executata de Ciprian Deac modificand tabela la 1-0.

Elvetienii au acuzat socul primirii golului iar primele 20 de minute au aratat o echipa clujeana stapana pe situatie.

A intervenit accidentarea lui Alibec schimbat cu Paun si elvetienii au trecut la carma partidei dominand teritorial insa tabela a ramas neschimbata pana la pauza.

Reveniti de la vestiare clujenii au cedat total initiativa elvetienilor care au inceput o dominare aproape totala din care clujenii nu au mai putut iesi nici pe contraatac.

Campioana Elvetiei a aratat o forta individuala si colectiva mult superioara romanilor fiind tot timpul primii la minge iar jocul s-a mutat in jumatatea feroviarilor.

Cu toate acestea ocaziile au intarziat la poarta visiniilor insa inevitabilul s-a produs in minutele de prelungiri cand elvetienii au egalat inghetand tabela la 1-1.

Chiar daca echipa elvetiana a aratat ca are o viteza in plus CFR Cluj va juca returul saptamana viitoare la Berna unde spera sa produca minunea accederii in urmatorul tur preliminar.

Sursa foto : http://prosport.ro

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *